на живо

Сбогом, моя любов: Разплаканата Шакира напусна Барселона (СНИМКИ)

Певицата се мести в Маями заедно със синовете си, Жерар Пике е бесен

Шакира се сбогува със сълзи на очи с живота си в Испания. Певицата потегли заедно със своите синове за Маями след шумната си раздяла с Жерар Пике.

46-годишната колумбийка напусна Барселона, преди да се впусне в новия си живот отвъд Океана. Макар и разплакана, Шакира изглеждаше непоколебима на летището в компанията на Милан (10) и Саша (7).

"Установих се в Барселона, за да осигуря на децата си стабилност - същата, която сега в друго кътче на света. Там ни очакват семейство, приятели и море. Днес започваме нова глава в търсене на щастието", написа изпълнителката в Туитър.

Заминаването беше планирано за 3 януари, но се отложи заради влошеното здраве на бащата на Шакира. В същото време испанските медии съобщават, че Пике е силно раздразнен заради краткото предизвестие. То било направено чрез адвокатите на двете страни. А бившият капитан на Барселона научил точната дата само ден предварително.

Милан и Саша ще тръгнат на училище във Флорида на 11 април. Това е първият учебен ден след пролетната ваканция в САЩ.

Шакира и Пике постигнаха договорка за попечителството през ноември. Като част от споразумението Жерар ще прекарва ваканциите със синовете си. Шакира притежава имение за 20 милиона долара в Маями. А според различни информации тя вече има романтична връзка с мистериозен местен мъж.