на живо

"Смени жената" с... Питър Крауч (ВИДЕО)

С култовия голаджия никога не е скучно

"Смени жената" с... Питър Крауч (ВИДЕО)

С култовия Питър Крауч никога не е скучно! Колегите на бившия нападател на "Ливърпул" и "Тотнъм", в момента анализатор за телевизия BT Sport, му спретнаха номер в ефир. Накрая той се оказа в леглото с водещата Холи Уилоуби.

Крауч легна до съпругата си Аби Кланси и трябваше да изпълни една задача - да открие всички разлики в стаята, след като лампите угаснат за няколко секунди. Той забеляза, че един от водещите е сложил странна зелена шапка, видя също, че друг е хванал краставица. Не искаме и да питаме откъде черпят тези идеи! Накрая обаче Крауч се обърна към жена си и установи, че е гол до друга блондинка - Уилоуби.

Крауч прие шегата с усмивка от ухо до ухо. Той се превърна във всеобщ любимец след оттеглянето си през 2019 г. Оттогава печели зрителите именно с неподправено поведение и чувство за хумор.

Двуметровият нападател има 106 гола в английския елит и е част от елитен клуб играчи, преминавали кота 100. Само още 32-ма могат да се похвалят с това постижение. Крауч отбеляза и 22 попадения в 42 мача за Англия.