на живо

Спа със снаха си, а сега бившата му жена го подкрепя за дете с друга

Около Райън Гигс винаги е интересно

 

Личният живот на бившия футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс винаги е предизвиквал интерес. 

Преди 10 години той беше на първите страници заради шокираща изневяра, а днес чака трето дете, при това с "благословията" на... бившата си съпруга. 

Гигс, който е 13-кратен шампион на Англия, от няколко години е във връзка с модела Зара Чарлс. Бившият футболист вече е на 50 години, докато половинката му е на 36. Двамата са в очакване на първото си дете! А то ще дойде с "благословията" на... бившата му жена. 

Точно така - Стейси, на която футболистът системно изневеряваше, много харесва Зара. И продължава да е в близки отношения с бившия си мъж. Тримата дори отпразнуваха Коледа заедно през 2022 г.!

В голямото щастливо семейство са още общите деца на Стейси и Райън - Либи (на 19 години) и Зак (на 17 години), както и дъщерята от предна връзка на Зара. 

"Стейси и Райън са преживели много, но са продължили напред и тя се интересува само той да е щастлив, защото това го прави добър баща на децата им. Няма омраза помежду им", казват близки до двойката.

Не е ясно обаче в какви отношения е бившият футболист с брат си Родри. Именно той бе "рогоносец" преди години. Таблоидите в Англия разкриха, че Райън е имал 8-годишна връзка с жената на собствения си брат - Наташа. 

Скандалът тогава беше огромен! Медиите разкриха не само за тази явно дългосрочна забежка на Гигс, а и за още няколко жени. Точно в този период Стейси беше бременна, като по-късно направи аборт. Бащата на футболиста Дани Уилсън публично се отрече от него, а Родри заяви, че никога няма да му прости.