на живо

"Справедливост за дъщеря ми. Брат ѝ нареди убийството!" (ВИДЕО)

Твърденията са на семейството на убитата и бившия играч на Айнтрахт

"Справедливост за дъщеря ми. Брат ѝ нареди убийството!" (ВИДЕО)
 

Бившият мексикански национал Карлос Салседо е сред заподозрените като поръчител за убийството на собствената си сестра Паола. 

Твърденията шокиращо са на близките на футболиста, играл във Фиорентина и Айнтрахт Франкфурт. Майката на трагично загиналата Паола - Изабела, твърди, че синът ѝ е поръчител на убийството, а то е замислено заедно със съпругата му Андреа. 

"Справедливост за дъщеря ми. Основната причина, поради която Карлос Салседо иска да напусне страната е, че той и неговата съпруга Андреа са поръчители на убийството на Паола", твърди почернената Изабела в социалните мрежи. 

Убитата е известна телевизионна водеща в Мексико. Тя е и бивша приятелка на мега звездата Роналдиньо. Двамата бяха за кратко заедно преди 9 години. 

29-годишната Паола е убита на 6 юли, след като излиза от цирково представление заедно с 4-годишния си син. На улицата я застига бял автомобил. Двама мъже от него опитват да вземат чантата ѝ и ключовете за колата ѝ, но тя оказва съпротива и те стрелят. 

Паола и детето са закарани в болница от случаен минувач. Лекарите се опитали да спасят живота ѝ, но раните били твърде сериозни.