на живо

Стоичков за Дембеле: По мое време щеше да чисти обувки

Очаква се французинът да подпише с ПСЖ до дни

Стоичков за Дембеле: По мое време щеше да чисти обувки

Различни спортни сайтове припомниха думи на Христо Стоичков от 2022 г. по повод предстоящата раздяла на Усман Дембеле с Барселона.

Френският национал ще премине в ПСЖ, след изключително неубедителен период при "синьо-червените", а това беше повод за критики от страна на Стоичков.

"Изигра точно 20 пълни мача за четири години и половина. По мое време с такава статистика единствено би чистил обувки. За 140 милиона евро само това.

Аз се включих в състава като чужденец, за да разбера какво представлява и какво означава Барселона по времето на Караско, Линекер, Бакеро, Салинас.

Знаех историята, а той така и не разбра какво е Барса. Христо Стоичков го казва. Ако не искате да сте в Барселона, поне не цапайте емблемата. Остави фланелката и кажи "господа, напускам", казва Камата през 2022 г. в ефира на телевизия TUDN по адрес на Усман Дембеле.

Очаква се преминаването на 26-годишния Дембеле в гранда от Париж да стане факт до дни. Тимът на Шави ще получи 50 милиона евро за трансфера на бившия нападател на Борусия Дортмунд.

В момента Усман е с каталунците на лагера в САЩ, но крилото вече е изразил желание да напусне.