на живо

Той е на 54 и куца, тя - топмодел на 36 (ГАЛЕРИЯ)

Диего Симеоне и съпругата му Клара привличат погледите на Ибиса

 

Един мъж на 54 с шина след операция на коляното. И неговата половинка - топмодел на 36. Диего Симеоне и 18 години по-младата му съпруга Карла Перейра се наслаждават на слънцето и водата в Ибиса.

Аржентинският треньор на Атлетико Мадрид легна под ножа в края на сезона. Той обаче отказва интервенцията да провали лятната му почивка.  

Въпреки шината, която ограничава движението на ставата му, Симеоне беше заснет да влиза във водата с малко помощ от близките си. Въпреки травмата той демонстрира прилична форма.

Диего и Карла се ожениха през 2022 г. Те имат две деца - Франческа и Валентина. А с първата си съпруга Каролина Балдини бившият аржентински национал има трима сина.

Миналата година Симеоне остана потресен от статистиката, че средният испанец прави секс 56 пъти годишно. "Колко? 56 пъти? 56 пъти на година? Какво прави това - четири пъти на месец? Не, не... С четири пъти на месец нямаш шанс да играеш в моя отбор", пошегува се той. 

Атлетико Мадрид завърши на четвърто място в Ла Лига през миналия сезон, като беше изпреварен от изненадата Жирона, Барселона и Реал Мадрид. Очаква се Симеоне да е захвърлил шината до старта на подготовката.