на живо

Той ѝ изневери, тя го изгони, но му роди шесто дете

Представяме ви объркания любовен живот на Кайл Уокър

Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър е шампион по... объркан личен живот. За любовната история на футболиста може да се снима сериал, който може да конкурира по дължина и заплетеност дори класиката "Дързост и красота". 

При това тази евентуална продукция е добре да стартира скоро, докато все още светът се вълнува от шестото му дете. Уокър е горд баща на момченце, родено преди дни от законната му съпруга Анни. Любопитното е, че тя го изгони преди няколко месеца, защото... му се роди друго дете. 

Да започнем отначало! Кайл Уокър се ожени за Анни Килнър през 2022 г. Двамата започнаха връзката си 12 години по-рано. 

До преди дни двамата имаха три деца - Роман (11 години), Рийан (7 години) и Рейн (5 години). 

През 2019 г. Уокър беше спипан в изневяра с реалити звездата и модел Лорийн Гудман. Тя е категорична, че именно футболистът е баща на сина ѝ Кайро (3 години). 

Лорийн с охота разказваше на медиите, че Уокър е водил двойнствен живот и е живял ту с нея и детето, ту със законната си жена и тримата си сина. 

Госпожа Уокър тогава действа великодушно и прибра вкъщи футболиста. Е, не без извинение от негова страна и покаяние в социалните мрежи. 

И когато всичко изглеждаше поутихнало и скрепено с ново бебе в семейство Уокър, Анни отново изгони мъжа си! При това в напреднала бременност! 

Причината: Той скрил, че с Лорийн имат второ дете - дъщеря на почти година. Моделът дори твърди, че има ДНК тест, който доказва това. Това значи, че Уокър е продължил отношенията си с нея, дори след извинението.

Анни явно е преглътнала и това и е прибрала бащата на шест деца, четири от които нейни. Какво щастливо голямо семейство! 

Вероятно всички в него ще стискат палци за Уокър и Манчестър Сити, който се изправя срещу Реал Мадрид в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига! Мача може да гледате пряко по bTV Action от 21:30 ч. днес