на живо

"Той ме унижи като жена и майка"

Илари Блази за Франческо Тоти: Правехме секс редовно, дори повече от двойка, която е заедно от 20 години, но той ми изневери

В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази бяха любимата двойка на футболна Италия - млади, влюбени, красиви, родители на три деца.

Изневярата от страна на легендата на Рома обаче разруши брака им и двамата вече са разведени.

Както се казва обаче, не всичко, което блести, е злато. И както водещата разкрива в своя документален филм за Netflix, ревността винаги е присъствала в брака й. "Франческо винаги ме е ревнувал, но той е баща на децата ми и затова не е било проблем."

Поради тази причина тя е напълно шокирана, когато бившият футболист е този, който изневери: "Не можех да повярвам, че мъжът, който беше до мен 20 години, който винаги казваше, че ме обича, който се кълнеше, че не може да живее без мен, направи нещо подобно. Чувствах се глупаво, след това почувствах разочарование, отвращение, малко гняв", казва тя.

"Той ме унижи като жена и като майка. Омъжих се за Франческо Тоти по любов, не за пари.

В лентата Única, който вече може да се гледа в Netflix блондинката разказва още: "Тоти ми каза: "Не знам коя е тя, може би са ми я представили в клуба по падел тенис. Виж снимката, тя е пет реда по-назад, не ми е близка."

Тоти се закле пред мен и пред децата ни, че историята на Ноеми Боки е измислена. Правехме секс редовно, дори повече от двойка, която е заедно от 20 години... Исках да го видя със собствените си очи и исках да имам доказателство, защото Франческо никога не би го признал.

На 2 юли следобед успях да намеря къщата, в която се срещаха. Паркирах и снимах колата му. Той продължаваше да отрича, но накрая се предаде. Казах му: „Стига, знам всичко..."