на живо

Жената на Алвеш: Нали не очаквате, че стоя без секс?

Не вярвам в моногамията от страна на мъжете, откровена е Йоана Санс

Тази Коледа сигурно не е лесна за Йоана Санс. Съпругата на Дани Алвеш прекарва първите си празници без футболиста, който е в затвора по обвинение за изнасилване. Моделът обаче успява някак да превъзмогне трудностите и получава солидна подкрепа от своите последователи в социалните мрежи.

Чрез профила си в Instagram тя им позволи на задават въпроси, на които отговаряше на живо. А едно от признанията й направи силно впечатление.

Фен попита Йоана от колко време не е правила секс. Тя първоначално реагира с изненадан емотикон, а след това мина директно по темата. "По-малко, отколкото мислите, хора. Нали не очаквате, че стоя без секс?" Очевидно Санс бързо възстановява живота си след провала, претърпян чрез връзката с Алвеш.

Тя изненада и с вижданията си относно изневярата. "Не вярвам в моногамията от страна на мъжете. Ние сме по-сантиментални и имаме по-важна роля за семейството, децата и стабилността. Искаме да решаваме всички проблеми с общуване. Мъжете търсят бърз път за бягство. Имат нужда от нещо ново, нещо свежо, което да ги накара да забравят неприятностите вкъщи или на работното място."