на живо

Жената на Дани Алвеш: Не ме съдете, че танцувам и се усмихвам

Кончината на майка й съвпадна с ареста на футболиста

Жената на Дани Алвеш: Не ме съдете, че танцувам и се усмихвам

Измина точно месец, откакто Йоана Санс трябваше да се сбогува завинаги с майка си. "Най-трудният" ден в живота й съвпадна и с лишаването от свобода на съпруга й Дани Алвеш, който е обвинен в сексуално насилие над 23-годишно момиче.

В разгара на това влакче от емоции, моделът написа сърцераздирателно писмо в профила си в Instagram, адресирано до жената, дала й живо.

"Все още имам чувството, че като се прибера, ще ме посрещнеш с усмивка", започва Йоана.

"Толкова ме боли да усещам миризмата ти и да не чувам гласа ти. Имам нужда от прегръдката ти толкова силно. Да те видя да се смееш или танцуваш... Нуждая се от радостта ти. Ти ми каза да не плача и аз ти обещавам, че ще го направя.

Живея в интересни дни, но този вътрешен студ винаги ме съпътства. И понякога ме разбива на хиляди парчета. Ти ми каза, че където и да съм, ще бъдеш с мен. Много хора ще ме обичат и аз го ценя, но майчината любов е само една".

За финал Йоана отправи молба както към своите последователи, така и към медиите: "Не ме наказвайте и не ме съдете, ако ме видите да танцувам или да се усмихвам. Просто се опитвам да излекувам раните си", завършва писмото.