на живо

Жестока трагедия: Вратар загуби жена си 3 месеца след сватбата

Ще те обичам винаги, ценя всеки миг, който прекарахме заедно...

Английският вратар Джош Викърс загуби жена си само три месеца след сватбата. Лора почина трагично след продължителна борба с рака.

"Написах отново и отново това толкова много пъти и все още не мога да намеря точните думи. Не знам дали някога ще го направя - гласи разтърсващият му пост. - Във вторник вечерта съпругата ми загуби своята битка с рака. Лора е най-силният, смел и любящ човек, когото съм срещал.

Въпреки всичко, през което преминаваше, тя продължаваше да се усмихва, без да позволява на нищо да попречи да си създаде спомени за цял живот. Плакахме, смяхме се и танцувахме дори в най-трудните моменти. Ще ценя всеки миг, който прекарахме от първата ни среща до момента, когато ти си отиде в покой."

27-годишният Викърс и Лора се сгодиха през юни миналата година и се ожениха 12 месеца по-късно. "Знам, че ще ме гледаш отгоре и ще продължаваш да ме вдъхновяваш всеки ден. Благодаря на всички, които подкрепиха мен и двете семейства в този невероятно труден момент. Истински късмет е, че имам най-страхотните близки и приятели. Обичам те винаги и завинаги!"

Съотборниците на Джош в Дарби го подкрепиха по време на мача срещу Карлайл. Те загряваха с надпис Josh 31 върху екипите си.

Викърс е продукт на академията на Арсенал, но не записва официален мач за клуба. След това кариерата му преминава през Суонзи, Барнет, Линкълн и Родъръм.