на живо

Йокич танцува, докато в Сърбия го псуват (ВИДЕО)

Шампионът от НБА се наслаждава на почивката си

Йокич танцува, докато в Сърбия го псуват (ВИДЕО)
 

Шампионът от НБА Никола Йокич се наслаждава на почивката си. Сръбската звезда на Денвър Нъгетс бе заснет да танцува след поредния успех в любимите конни надбягвания. Клипът разгневи още повече сънародниците му.

Причината: центърът няма да играе на започващото след месец световно първенство, за да се възстанови от натоварения сезон отвъд Океана.

"С Йокич проведохме няколко разговора и трябва да кажа, че това бяха едни от най-добрите такива с играчи, които не можаха да бъдат в състава."

"Той е физически и психически изтощен, не се чувства готов да поеме отговорност в момента.", коментира селекционерът Светислав Пешич при обявяването на разширения състав от 20 баскетболисти, в който не попаднаха още Никола Калинич и Василие Мицич.

След появилото се видео с танците, Йокич обаче със сигурност е отнесъл нова доза псувни от феновете в западната ни съседка.

Световното първенство ще се проведе от 25 август до 10 септември във Филипините, Япония и Индонезия. "Плавите" - двукратни шампиони, са в група 2, където компания им правят отборите на Китай, Пуерто Рико и Южен Судан.