на живо

Това боли: НБА нервак фрасна нарочно фен на трибуните (ВИДЕО)

Патрик Бевърли втрещи и с отношение и към репортерка, която не гледа подкаста му

Патрик Бевърли от баскетболния Миуоки е новата черна овца на НБА! Той се открои с грозно и невъздържано поведение при това на два пъти по време и след отпадането на неговия тим от битката за титлата. 

Миуоки загуби с 98:120 от Индиана и по този начин серията беше затворена при 4:2 победи. И вероятно всички щяха да говорят за играта на паркета, ако не беше Бевърли!

В последната четвърт изнервеният баскетболист на Бъкс прати нарочно топката в главата на фен на противника. До ситуацията се стигна след словесна разправия между играчите на Миуоки и феновете на Индиана, настанени зад тяхната скамейка. Наложи се да се намеси и полицията. 

Според баскетболните почитатели, глобата, която ще бъде наложена на Патрик Бевърли заради това му поведение, ще бъде огромна!

Той явно не беше много притеснен за очакваната санкция, защото арогантното му поведение продължи и при срещата с журналистите. 

Репортерка опита да му зададе въпрос, но той я контрира с "Следваш ли подкаста ми?". Отрицателният отговор го накара да добави: "Тогава не можеш да ми задаваш въпроси!".