на живо

Везенков на сбогуване: Да отида в НБА е най-трудният ми избор

Част от сърцето ми остава в Пирея. Веднъж червен, завинаги червен, написа Саша

След дълги часове на размисъл през последните дни взех решение да изследвам света на НБА. Без съмнение това е най-трудният избор, който съм правил, обяви Александър Везенков след новината за преминаването си в Сакраменто Кингс.

MVP на Евролигата през миналия сезон подписва договор за 3 години на стойност 20 милиона долара. Той напуска Олимпиакос след 5 страхотни години. А в Инстаграм се обърна към емоционалните фенове на гръцкия гранд.

"Имам чувството, че част от сърцето ми остава в Пирея. В Олимпиакос сбъднах мечтите си, намерих семейство и най-уютния дом, който мога да си представя. Дадох всичко от себе си във всеки момент, когато носех тази фланелка."

"В най-мрачните часове останахме заедно, издигнахме се и трябва да се гордеем с постигнатото. Защото се борихме... до края. Думите не стигат, за да ви благодаря. Ще нося вашата подкрепа и вашата любов, докато започвам тази нова глава. Докато пътищата ни се пресекат отново, останете силни и поддържайте пламъка да гори. Веднъж червен, завинаги червен!", написа Везенков.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)