на живо

Защо някой би се развел с Адриана Лима? Марко Ярич отговаря!

Баскетболистът е единственият, предприел такава крачка

 

Адриана Лима продължава да е една от най-сексапилните жени на света! На 42 години синеоката бразилка все още е със статут на супер модел и всяко нейно появяване в рекламна кампания или на модния подиум продължава да е събитие. 

Лима е и една от най-желаните жени в света! Дълга време в нея беше влюбен певецът Лени Кравиц, който също е със статут на секс символ, а след това тя се омъжи за сръбския баскетболист Марко Ярич. Двамата просъществуваха като семейство пет години, като им се родиха две дъщери. След развода обаче запазиха мълчание за отношенията си и въпросът "Как можеш да изпуснеш Адриана Лима?" беше на дневен ред доскоро. 

Докато бившата звезда на Лос Анджелис Клипърс, Минесота Тимбъруувс и Мемфис Гризлис, шампион от Евролигата с Виртус Болоня от 2001 г. не даде отговор. 

"Толкова години вече коментираме това нещо... По принцип нямам проблеми да отговарям на каквито и да е въпроси, но все пак става дума за семейството ми. Просто решихме да се разведем", обясни Ярич и след това внесе още яснота. 

"Дълго време го обсъждахме. Просто бракът ни беше във фаза, в която характерите ни не си пасваха, не функционирахме добре като семейство, имаше негативна енергия и това беше лошо за дъщерите ни. Затова решихме да се разведем, да натиснем паузата. Трябваше да намерим себе си, пък тогава щяхме да решаваме дали да продължим да сме заедно. Няма някакъв скандал", категоричен е Ярич.

Той уточни, че двамата продължават да прекарват еднакво време с дъщерите си Валентина и Сиена. 

"Искам да защитя семейството си, а към Адриана подхождам с огромно уважение! Трябва да разберете това, защото винаги ще е така!", каза още бившият баскетболист.