на живо

Антов: Пука ни за националния отбор (ВИДЕО)

"Лъвовете" ще играят контрола със Словения

Антов: Пука ни за националния отбор (ВИДЕО)
 

„Ние сме националният отбор. Трябва всеки мач да даваме най-доброто. Опитваме се с игра, с желание, лека-полека да добиваме опит, да показваме добри неща, пука ни и искаме да постигнем целите си“ - с тези думи на Валентин Антов "лъвовете" заминаха за Словения, където на 9 юни ще изиграят контролен мач срещу Словения. 

Преди дни България и Румъния завършиха 0:0, а сега предстои втора проверка срещу участник на европейското първенство в Германия.

"Надяваме се на победа. За това отиваме. Всички се подготвяме, няма значение, че е краят на сезона. Ще дадем всичко от себе си и се надявам на един добър резултат", заяви Антов.

"Искаме да побеждаваме всеки мач. Излизаш на терена, за да печелиш. Трябва ни повече самочувствие. Тактически също. Когато се смени треньор, трябват няколко мача. Да вкарваш голове, е неизменна част, за да побеждаваш. Пожелавам си да вкараме няколко и да победим", добави той.

Под ръководството на Илиан Илиев националите нямат загуба. България записа равенства с Унгария (2:2), Сърбия (2:2) и Азербайджан (1:1), както и успех над Танзания (1:0).

Снимка: Lap.bg