на живо

Бербатов пред Цитиридис: Всеки трябва да има чудовище в себе си (ВИДЕО)

Правя си сам лютеницата, призна бившият капитан на националния ни отбор

Бербатов пред Цитиридис: Всеки трябва да има чудовище в себе си (ВИДЕО)

Кой, ако не той! Кога, ако не сега! Димитър Бербатов постави началото на новия сезон на Шоуто на Николаос Цитиридис.

Бившият капитан на националния ни отбор демонстрира актьорския си талант като се превъплъти в образа не на кого да е, а на Кръстника.

След това той говори за рисуване, кино и йога и разказа как голямата му дъщеря Деа му е искала автограф след един благотворителен мач.

"Аз съм много строг, понякога крайно строг родител. Децата трябва да знаят, че нищо не им е даром", убеден е Бербо, който има 48 гола с екипа на България.

Пали се по йогата, когато е в Манчестър Юнайтед. "Гледах Райън Гигс какво прави и как се грижи за тялото си. Той игра до 41 години. След това започнах и аз. Разбира се, че Юнайтед е моят персонален връх. Планината, която изкачих с много труд и пот. Усещането е несравнимо. И там идва по-трудното - да докажеш, че си достоен за Театъра на мечтите".

Според Бербатов по-голямата част от футболната общественост у нас иска промяна в БФС.

"Няма какво да ме спре, водим битка вече почти 2 години. Не съм сам, имам екип зад гърба си, който следва моя морален компас. Имаме подкрепа. Усеща се в хората, които ме спират по улиците. Времето дойде, желаят ни успех. Може би някои се заблуждават от начина, по който се държа, от имиджа или от очите... Това е погрешно. Всеки трябва да има чудовище в себе си и да знае как да го контролира. Аз не правя изключение. Времето за промяна е дошло. Ключът е в честния конгрес", каза Митко.

И за финал нещо кулинарно. Бившата звезда на ЦСКА никога не е крил, че обича лютеница. Новината е, че вече си я прави сам.

Футболистът със 149 мача и 56 гола за "червените дяволи" разказа още как са го подложили на тест за уникалното му първо докосване и той го е преминал със сила от 106 км/час и то със счупен пръст на крака. Ще видите и емоционалния отговор на „закъснялото му писмо“ лично от големите му приятели и съмишленици Мартин Петров и Стилиян Петров.

А в края той говори за фондацията си и отправя много лична и емоционална реч към подрастващите.

Вижте цялото му участие в Шоуто на Николаос Цитиридис във видеото.