на живо

Бивш национал става шеф в ЦСКА

Михаил Александров е новият технически директор на "червените"

Бивш национал става шеф в ЦСКА
 

Михаил Александров е новият технически директор на ЦСКА, обявиха официално от клуба.

Той ще отговаря за инфраструктурните въпроси в клуба. Александров ще бъде официално представен на пресконференция в понеделник, 10 юни, от 14:00 часа.

"Михаил Александров се присъединява към „армейския“ клуб.

Юношата на "червените4 и национал на България е новият технически директор на ЦСКА. Той ще отговаря зa инфраструктурните въпроси в клуба като подобряване на базата в Панчарево и изграждане на модерна детско-юношеска школа.

Александров има задълбочени познания в тази сфера, след като е един от малкото завършили престижната програма по мениджмънт на УЕФА – MIP, с тясна специализация футболна инфраструктура.

Михаил ще има и организационни задължения, свързани с мачовете на мъжкия отбор, както и представителни функции пред УЕФА.

Техническият директор ще бъде представен на предстоящата на 10.06. пресконференция, която ще се проведе от 14:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски", написаха от "червения" клуб.

34-годишният бивш халф прекрати кариерата си преди три години.

Александров е записал само три мача за родния си клуб, а основната част от кариерата му премина в Разград, където спечели 4 шампионски титли с Лудогорец.

За националния отбор има 21 мача и три гола.