на живо

Боримиров: Генчев ли? Имаме и резерва! (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на "сините" заяви, че след седмица ще бъде обявен новият треньор

Боримиров: Генчев ли? Имаме и резерва! (ВИДЕО)
 

Левски има резервен вариант, ако Станислав Генчев откаже да стане треньор на тима. Това разкри изпълнителният директор Даниел Боримиров след традиционното шестване на годишнината от основаването на клуба. 

В момента "сините" са поверени на Николай Костов, за когото се знае, че няма да продължи да бъде треньор след края на сезона. За такъв се спряга Станислав Генчев, който води Крумовград.

"Станислав Генчев ли? Ще изчакате до другата седмица, не искам да спекулирам днес с някакви имена. Дали имаме и друг вариант, ако не стане с Генчев? Разбира се. Очаквам в последния мач победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите привърженици с една победа, без значение от резултата", заяви Боримиров. 

Снимка: Lap.bg

Навръх 110-годишнината на клуба изпълнителният директор си пожела по-голяма финансова стабилност. Наскоро от Левски обявиха, че са платили главницата по големия си дълг към НАП и още задължения в общ размер от около 13 млн. лева.

"Искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това. Стъпка по стъпка искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. Мисля, че на този етап това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след 1-2 години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат", заяви Боримиров.

Снимка: Lap.bg

"Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички", каза още той.