на живо

Божинов: Звъннах на Коко Динев да ме запознае с Алисия

Поредното култово интервю на футболиста

Валери Божинов даде поредното си култово интервю, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев.

Във видеото футболистът разказа много интересни подробности от своята кариера. За преместването на семейството му в Малта, първите стъпки в големия футбол, дебюта в Серия "А" на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отказа да премине в Барселона, тежките контузии и много други.

Не бе пропусната и темата с личния му живот. Валери разказа историята за връзката си с певицата Алисия и участието му в клипа на песента „Карамел“. Божинов призна, че лично е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с жената, която по-късно стана майка на неговия син Валери-младши.

В началото на клипа Божинов заявява намерението си да стане актьор и да участва в сериозни филми, ако му се открие подобна възможност. Двамата с водещия дори разиграват кратка сцена, в която Валери играе ролята на „Божи маг“.

По-рано днес стана ясно, че отборът на Добруджа официално е картотекирал Валери Божинов, който може да дебютира за тима още в неделя срещу дубъла на ЦСКА 1948.

Той сподели, че е в Добрич основна да помага със своя опит като помощник-треньор.

След 19 кръга вторият отбор на ЦСКА 1948 е убедителен лидер във Втора лига с 41 точки. Добруджа е на 15-о място с 20 точки.