на живо

Чочев качи ЦСКА 1948 на върха

Тимът на Любо Пенев продължава без загуба в Първа лига

Lap.bg

ЦСКА 1948 излезе временно начело в родното футболно първенство. Столичани разбиха с 4:1 "Ботев" Враца, макар да играха близо час с човек по-малко, след като Карлос Охене бе изгонен заради опасно влизане срещу съперник още в 32-рата минута.

Ивайло Чочев пък се развихри с четири попадения в мрежата на врачани и вече има шест гола през сезона. На зрелището се наслади и новият селекционер на България Младен Кръстаич.

Селекцията на Любослав Пенев отбор вече има 11 точки след 5 мача и все още няма загуба с 3 успеха и 2 равенства на сметката си.

Снимка: Lap.bg

"Много е приятно да вкараш четири гола, за първи път ми се случва. Радващото е, че взехме трите точки и продължаваме възходящата серия. Изпълнихме всичко, което искаха треньорите. Когато играеш с 10 човека е малко по-трудно. Радващо е, че за втори път успяваме да победим с човек по-малко. Всеки мач излизаме за три точки. Нямаме поставена цел", заяви щастливият Чочев след срещата.

Снимка: Lap.bg

"Направихме добър мач. Надграждането е непрекъснато и продължава, просто днес вкарахме повече от обикновено. Това е едно от нещата, на които ги уча. Ние сме колектив, трябва да сме мотивирани от първата секунда. Това е положителното и не трябва да спираме. Ние сме много спокойни и работим в много добра атмосфера. Това, което правим през седмицата, се показва в официалните мачове", доволен бе и Любо Пенев.