live

ЦСКА: Кайседо изчезна без обяснение, няма оферта от "Тигрес"

От клуба не могат да открият нападателя

ЦСКА отрече да е получавал оферта от "Тигрес" за Жорди Кайседо. С публикация на официалния си сайт клубът от "Армията" обяви, че не знае къде се намира нападателят в момента.

Кайседо е трябвало да се присъедини към съотборниците си в Австрия, но не се е качил на самолета. От ЦСКА заявяват, че ще вземат мерки за непрофесионалното му отношение.

"Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме искали да внесем официална яснота по казуса.

Снимка: Lap.bg

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или запитване за закупуването на нападателя от мексиканския "Тигрес". Такъв трансфер никога не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. Впоследствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Снимка: Lap.bg

Желанието на клуба беше да запази голмайстора си за предстоящия сезон и да не позволи гръбнакът на тима да бъде разпродаден, а само подсилен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни поставя в непредвидена ситуация, от която вече търсим спешни и правилни мерки да излезем", пише в сайта на ЦСКА.

По-рано се появи информация, че мексиканският "Тигрес" е предложил оферта от 4 млн. евро за Кайседо, която от ЦСКА са приели.