на живо

ЦСКА представи Марселино

Благодарен съм на Господ за този голям шанс, който получих. Знам, че съм в голям клуб, каза колумбиецът

ЦСКА представи Марселино

ЦСКА привлече колумбийския атакуващ футболист Марселино Кареасо. Крилото е на 22 години и идва от "Онсе Калдас", където започва футболната си кариера още от юношеска възраст.

За елитния колумбийски тим Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден е в Картахенa. За Марселино ЦСКА е първият чуждестранен клуб, в който ще играе.

„Благодарен съм на Господ за този голям шанс, който получих. Знам, че съм в голям клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, за да продължим победния си ход”, сподели той при пристигането си в София.

Вчера Кареасо премина медицински прегледи, а от днес ще се включи и в тренировъчния процес. Параметрите по сделката за откупуване между двата клуба остават конфиденциални.

"Червените" проявяват интерес и към дясното крило на "Септември" Атанас Кабов, пише БТА. Кабов е 23-годишен, юноша на "Левски". Играл е още за "Ботев" Враца, "Царско село", "Витоша" Бистрица и "Славия". От миналата година е в състава на "Септември", за който има 51 мача и 19 гола. Очаква се крилото да играе за "Септември" тази вечер срещу "Черно море", а утре да се присъедини към ЦСКА.