на живо

ЦСКА с новина за Бербатов и Любо Пенев

Разбираме интереса след промяната на собствеността, написаха от клуба

От ЦСКА публикуваха със съобщение относно Димитър Бербатов и Любослав Пенев. Легендарните нападатели са усилено спрягани за президент и треньор след смяната на собствеността. Във вторник стана ясно, че Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглят от клуба, като предоставят акциите си на фондация "Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука".

Часове преди решаващия реванш за купата срещу Ботев Пловдив, клубът опроверга всички спекулации от последните часове. Прави впечатление обаче отсъствието на едно име от списъка - на бившия национал Михаил Александров, смятан за бъдещ спортен директор. 

Информация относно зачестилите спекулации в медиите

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени.

Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!"