на живо

Цветомир Найденов: Долу ръцете от Кръстаич, с лекота ще ни класира за Евро 2024

Защо не играе Ивайло Чочев ? Така. Защо да играе?! - риторично. Съмнителен е просто

Reuters

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи, за да сподели мнението си след тежката загуба на България от Унгария с 0:3.

Той наблегна на това, че Ивайло Чочев отново не бе повикан в националния отбор от сръбския специалист и подходи с ирония към селекционера на "лъвовете".

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Снимка: Reuters

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич: Защо не играе Ивайло Чочев ? Така. Защо да играе?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции.

Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове.

Следователно: Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!", написа Найденов във Facebook.