на живо

Делев: Защо БФС да има вина? (ВИДЕО)

Ние на терена сме на дъното и всички ни боли, заяви националът

Делев: Защо БФС да има вина? (ВИДЕО)
 

Националът Спас Делев каза, че вината за слабите резултати е на играчите, а не на треньора или ръководството на Българския футболен съюз (БФС).

"Защото не успях да вкарам. Ако бях вкарал това положение, можеше мачът да се развие в друга посока. Това се обърка. Поемам отговорността. Опитен играч съм. Това е задължаващо положение." започна той, визирайки ситуация от първото полувреме на евроквалификацията с Литва, завършила със срамна загуба с 0:2 насред София.

Снимка: startphoto.bg

"Не е приятно. За да се стигне дотук ние сме виновни. Треньорът не играе. Ние сме на терена. Трябва да се раздаваме на макс. Изцяло вината е наша. Никой друг не ни е виновен. Говоря за нас, ние играем на терена. Защо те (БФС) да имат вина? Ние имаме ситуациите.", продължи футболистът на шампиона Лудогорец.

"Това е нашата страна. Ние я защитаваме. В последно време не я защитаваме както трябва. Все такива загуби, срам ни е. Ние сме на дъното. Тежко е, но трябва да се вдигнем. Ще дадем максимума от себе си. Да се вдигнем всичките, за да направим победа. Знаем, че сме на дъното. Всички ни боли."

"Докато има шанс ще се борим, ще оставим сърцата си на терена и се надявам другия път тези положения, които имаме, да ги отбележим. Всички осъзнаваме какво сме направили, за да се стигне до това. След като не побеждаваме. Ние сме едно цяло. Трябва да се извиня. Не сме говорили нищо.", коментира Делев.

Снимка: Lap.bg