на живо

Димитър Бербатов пред bTV: Надявам се това да бъде върхът на осъзнаването (ВИДЕО)

На този изборен ден се надявам всеки да изпълни своя дълг като гласоподавател

Димитър Бербатов упражни правото си на глас в българското посолство в Лондон. Лидерът на опозицията срещу управляващите БФС се намира в английската столица за големия форум Bulgaria Wants You, който има за цел да мотивира българската общност да се върне и работи на родна земя и да работи за България.

Снимка: Lap.bg

В ефира на bTV една от легендите на българския футбол сподели, че се надява всеки да е изпълнил своя дълг и да гласува за по-добро бъдеще на страната ни на днешния изборен ден.

България е любов от пръв дъх и  поглед, особено в моя случай. Винаги съм знаел, че след като приключа моята активна спортна кариера, ще се прибера в България, за да продължа с каузите и инициативите, които съм поел, докато бях действащ футболист. Важното е, където и да е по света човек, да не забравя, че той е българин и представлява България, както правех едно време аз пред очите на всички. Играейки, аз знам, че винаги представлявах България и трябва да бъда на ниво“, заяви той.

Снимка: Lap.bg

Искрено се надявам това да бъде върхът на осъзнаването, че е време вече да направим правилните избори за едно по-добро бъдеще на България. На този изборен ден се надявам всеки да изпълни своя дълг като гласоподавател, за да може хората, за които сме гласували, да поведат страната ни към по-светло бъдеще“, подчерта Бербатов.