на живо

Димитър Костадинов атакува Наско: Твърде много лъжи (ВИДЕО)

Очевидно вече се измориха дори да обещават, недоволен е председателят на "Левски на Левскарите"

 

Председателят на Сдружението „Левски на Левскарите“ – Димитър Костадинов, също взе участие в честването на 109-я рожден ден на клуба на Могилката и коментира ситуацията при "сините".

Той отправи и сериозни критики към мажоритарния собственик Наско Сираков, който не присъстваше на годишнината.

„Над 10 фенклуба го поканиха (б.р. – Наско Сираков), като взеха повод от неговите изявления и изказвания, че е готов да се срещне с всеки левскар, да обърне внимание на тревогите, на притесненията на хората, а това се случи, след като по същия абсолютно недостоен и демонстративен начин отказа поканата на Националния клуб на привържениците за среща на 1 април.

На срещата присъстваха тогавашният треньор Станимир Стоилов, тогавашният изпълнителен директор Ивайло Ивков и сегашният изпълнителен директор Даниел Боримиров.

Мажоритарният акционер тогава обяви, че след Общото събрание на 6 април е готов да се срещне с всеки. Ами не го прави! Той не пожела да им обърне внимание. Днес също го няма на това свято, свещено място за нас левскарите. Сами си отговорете на въпроса защо го прави“, започна Костадинов.

"Разбира се, че се притесняваме за условния лиценз. Левски твърде дълго получаваше лиценз под условие. Едва при управлението на Ивков и Стоилов Левски получи безусловен лиценз.

Върнахме се отново на старото състояние. Не знам какви са условията за лиценза, но те ескалират и стават все по-тежки.

Снимка: Lap.bg

Никой от ръководството не излезе пред медии или привърженици да ни обещаят за пореден път нещо, което смятат, че могат да изпълнят. Очевидно вече се измориха дори да обещават. Непрекъснато текат спекулации и празни надежди за нов спонсор, инвеститор.