на живо

Добрин Гьонов: Защо да не продадем Чочев, не сме Реал Мадрид!?

Мечтая да не се сменят толкова често треньорите, каза Стойчо Младенов

Lap.bg

"Селекцията ще бъде отворен процес през зимата, ще имаме изходящи трансфери. Ще се опитаме да заместим подобаващо футболистите, които ще си тръгнат. Надяваме се Сердюк и Джонатан да се върнат на подходящото ниво и да засилят редиците.

Всеки един футболисти може да получи изходящ трансфер, стига офертата да задоволява клуба. На този етап Ивайло Чочев е наш футболист, ако получим подходяща оферта, защо да не си тръгне? Ние не сме Реал Мадрид, че на всяка цена да задържаме футболистите си", коментира пред журналисти изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов.

Чочев има 6 гола от началото на сезона, а ЦСКА 1948 е на пето място в класирането на Първа лига с 35 точки. Толкова има и шестият Левски.

Оперативният директор на тима от Бистрица Стойчо Младенов допълни, че си мечтае в клуба да се дава по-голям шанс на треньорите и заяви, че честата им смяна оказва негативно влияние върху футболистите.

"В един футболен клуб знаете много добре, че честата смяна на треньорите оказва негативно влияние върху отбора и състезателите. Всеки треньор има свои идеи, различен подход и необходимо време на състезателите. Мечтая си при нас да не се получава и да даваме по-голяма възможност на треньорите да работят.

Снимка: Lap.bg

За 2-3-4 месеца един треньор никога няма да успее да отработи всички футболни елементи. Аз като бивш треньор искам футболистите да мислят по един начин. Това се постигна с време и постоянство", каза Младенов.