на живо

Ето колко събра фондация "Стилиян Петров" за Хубчев (ВИДЕО)

Героят от САЩ '94 и бивш национален селекционер се бори с онкологично заболяване

Ето колко събра фондация "Стилиян Петров" за Хубчев (ВИДЕО)
 

Сумата от 23 075 лв. събра фондация "Стилиян Петров" от благотворителния търг за лечението на героя от САЩ '94 и бивш национален селекционер Петър Хубчев, който се бори с онкологично заболяване.

В търга бяха пуснати различни предмети, свързани с "Мача на надеждата", който се проведе на 6 септември в София - фланелки, топки, постаменти, флагчета с огромна колекционерска стойност.  

Фондация "Стилиян Петров" благодари на всички, които взеха участие в наддаването и тяхното отношение към битката на Хубчев. 

"Мачът на надеждата", организиран от бившия капитан на България Стилиян Петров и неговата фондация, противопостави отбори на родни и световни звезди и завърши при равенство 3:3.

Снимка: Lap.bg

Сред участници във футболното събитие на годината бяха носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони.

Пълен запис на "Мача на надеждата" може да изгледате във видеото най-горе.