на живо

Феновете на ЦСКА към клуба: Намерете си топките! Решете проблема!

Една от фракциите на "червените" с остра позиция след загубата от Локомотив Пловдив

Lap.bg

Една от фен фракциите на ЦСКА - "Офендърс", излезе с остра позиция след загубата на тима от Локомотив Пловдив. "Червените" допуснаха поражение с 1:2 в София, а треньорът Нестор Ел Маестро беше изпратен с викове "Оставка".

В неделя (7 април) ЦСКА ще се изправи срещу Левски в дерби с огромен заряд.

"Искаме победата. Искаме тези хора, които въпреки че са подлагани на брутални психологически мъчения, гледайки всеки един мач "играта" на любимия си отбор на стадиона, да си тръгнат щастливи от "Васил Левски". Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят присъствието си. И не на последно място искаме най-накрая някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко случващо се и да намери топките си, решавайки проблема. Защото накрая ще го решим ние. Така, както трябва! За това мислете му, времето за оправдания приключи отдавна!", пишат от "Офендърс".

Феновете заявиха, че няма да бойкотират дербито с Левски":

"Що се касае срещата в неделя изборът за нас винаги е бил само един - да бъдем на стадиона. Не заради тези на терена, скамейката и ложите, а въпреки тях. Заради всичко, което сме възпитавани и учени да подкрепяме и обичаме безрезервно. Заради нашата и честта на любимия клуб. И не на последно място поради това, че "Сектор Г" никога не скланя кротко глава!"

В момента ЦСКА заема второ място в класирането у нас, изоставайки на 6 точки от Лудогорец. Трети е Черно море с мач по-малко и 2 точки изоставане.