live

Фитнес мацка в сърцето на Младен Кръстаич

Спряганият за следващ селекционер на националния тим вече е дядо

Новината, че Младен Кръстаич ще бъде следващият селекционер на националния тим по футбол на България все още не е потвърдена. Това обаче не ни пречи да се "запознаем" с него. 

Оставяме настрани футболната му кариера, преминала през "Сента", "Кикинда", "Партизан", "Вердер" Бремен и "Шалке 04". Няма да се задълбаваме и в треньорската му работа начело на Сърбия, ТСЦ Бачка топола и "Макаби" Тел Авив. 

Кръстаич е роден в Зеница. През 1974 г. градът се намира в Югославия, а сега е част от Босна и Херцеговина. Той обаче винаги се е самоопределял като сърбин. 

Снимка: Instagram

В личния си живот специалистът няма с какво толкова да ни изненада. Сърцето му от години е заето от Любица. Двамата се запознават, когато той е футболист на "Партизан" и оттогава са заедно. 

"Оженихме се, Любица забременя. Тогава карах "Юго", преживяло двете войни. Нямах представа какво ще се случи. После, след престоя ми в Германия, дойдоха парите, играех добре и успях да осигуря цялото си семейство", разказва той. 

Снимка: Instagram

Двамата имат 3 деца - Матей (17 години), Елена (20 години) и Светлана (25 години).

"Той не е нощна птица. Обича приятелите и роднините си. Много обича музиката, да пее", така Любица обясни присъствието на съпруга си на концерт на Миле Китич преди години. 

Снимка: Instagram

Иначе Кръстаич отскоро има нова голяма любов. Тя се казва Елена и се появи на бял свят преди няколко седмици. Да, евентуалният нов селекционер на България е дядо. А "виновна" е най-голямата му дъщеря.

Младен има и друг бизнес, освен футбола. Той е производител на... ракия. Напитката се казва "Хуберт 1924" и дори вече печели международни конкурси.