на живо

Гледайте на живо: ЦСКА и "Левски" играят за добра кауза

Обединени в грижа за мъжкото здраве

Саша Илич ще води атаката на ЦСКА, а Димитър Пенев ще ръководи тима от скамейката в приятелско Вечно дерби под надслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве".

Двубоят се организира по инициатива на "Аджибадем Сити Клиник". Треньорът на "червените" Илич, помощник-треньорът Милорад Пекович, изпълнителният директор Филип Филип и други бивши футболисти на ЦСКА, рамо до рамо с лекари от лечебните заведения на веригата "Аджибадем", ще се изправят срещу бивши играчи на "Левски" в приятелски, благотворителен сблъсък.

В ролята на треньори на армейския тим ще влязат легендраните Димитър Пенев и Джони Велинов.

За "сините" в игра ще видим бронзовият медалист от САЩ 1994 Даниел Боримиров, както и съотборниците му от Дрийм тима на „Левски“ Станислав Ангелов, Милан Коприваров и Емил Ангелов.

Инициативата е част от информационната кампания „Обединени в грижа за мъжкото здраве“ на "Аджибадем Сити Клиник" и е посветена на Месеца на мъжкото здраве – ноември.

В рамките на 60 минути, специалисти в различни области на медицината и едни от най-популярните лица на ЦСКА и "Левски" ще облекат еднакви екипи и ще играят приятелски мач, провокирайки мъжете към по-чести профилактични прегледи.