на живо

Христо Стоичков: Илиан е изключително трудолюбиво момче

В България имаме много диаманти, които не можем да полираме, коментира Камата

Христо Стоичков: Илиан е изключително трудолюбиво момче

Христо Стоичков коментира назначението на Илиан Илиев за национален селекционер на България. Кавалерът на "Златната топка" призна, че е възхитен от работата на Илиев през годините.

"Вижте, аз съм щастлив, че Илиан прие тази покана в най-трудния момент. Оставих тези критики, които бях свикнал да отправям. Научих се на много неща в нашата телевизия. Научих се как да направиш позитивна критика. Имах възможността да разговарям с Илиев, и той ми каза: "Ицо, няма начин, трябва да поема ангажимент."

За мен един добър треньор, изключително трудолюбиво момче. Имах възможността да играя с него в последните му мачове в националния отбор. За съжаление не успя да попадне сред 24-а, които бяхме в Америка, но във времето Илиан показа, че е един треньор със страхотни идеи", коментира Стоичков, цитиран от Gong.bg.

 

"В България имаме много диаманти, които не можем да полираме. В чужбина е обратното, имат малко, но ги полират и стават. Тук имаме много диаманти, на които трябва да се обърне внимание", каза още родната легенда.