на живо

И футболът ни в плен на снежния ад: Отложиха два мача от Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ+ВИДЕО)

Проблеми в София и Разград

И футболът ни в плен на снежния ад: Отложиха два мача от Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ+ВИДЕО)

И футболът в България е в плен на снежния ад. Двубоят от 18-ия кръг на Първа лига между ЦСКА 1948 и Арда официално бе отложен. Причината е затрупаният терен в Бистрица, който възпрепятства провеждането на срещата.

"Очаквайте допълнително кога ще се играе тази среща", публикуваха от Арда.

По-късно финансовият благодетел на тима от София Цветомир Найденов написа в социалните мрежи, че двата отбора ще играят утре в Кърджали. 

От Арда Кърджали официално обявиха, че утре, 27 ноември ще посрещнат ЦСКА 1948 в отложения мач от 3-ия кръг на Първа лига. Срещата ще започне от 12:30 часа на "Арена Арда". На 14 декември в Бистрица ще се играе предвидената за днес среща от 18-ия кръг между двата тима.

Мачът Лудогорец - Славия също ще се играе утре от 15,15 ч. Във връзка с тежката зимна ситуация ръководството на Община Разград обмисля обявяване на бедствено положение и обявяване на 27 ноември, понеделник, за неучебен ден за учениците", информираха по-рано от пресслужбата на местната управа.

"Хювефарма Арена" е изцяло покрит с дебела покривка сняг и няма условия за провеждането на срещата днес.

Днес трябва да се играе още един мач - от 17:45 ч.: Черно море - Крумовград, както и да се доиграе едно полувреме на "Българска армия" на двубоя ЦСКА - Етър.

Премеждия имаше и за футболистите на Златомир Загорчич, за които от клуба разказаха във Facebook.