на живо

Илия Груев-младши: Всички мислим за добър резултат (ВИДЕО)

Важното е да не допускаме гол в първите 10-15 минути, заяви националът

Илия Груев-младши: Всички мислим за добър резултат (ВИДЕО)

Всички в националния отбор са мотивирани за добър резултат при утрешното гостуване на Унгария във втория кръг от квалификациите за Евро 2024. Това заяви един от най-добрите ни футболисти - Илия Груев-младши, на пресконференцията преди двубоя в Будапеща.

"Пълният стадион не ме притеснява. В Германия също са пълни, знам каква е атмосферата. Знам, че ще ни атакуват по-високо, но това са моменти, в които не бива да се допуска гол, първите 10-15 минути са важните. И е важно да не се гледат феновете, а да се концентрираш върху играта. Ние сме мотивирани, искаме да постигнем добър резултат и всички в отбора мислят само за това.", каза халфът на Вердер.

"Очаквам динамичен мач, очаквам тежка битка с играчи, някои от тях играещи в Бундеслигата. Това е най-добрият съперник в нашите пет мача до момента. Познавам Собослай – много е добър, с далечни удари може да ни изненада. Знам и Вили Орбан, както и Салай от Фрайбург."

"Много сме разочаровани, защото искахме да бием Черна гора. Заслужавахме. Знаехме какъв мач ни чака. Сега ни трябва резултат, той е най-важен утре. И двете неща са важни – и играта, но за мен резултатът е по-важен.", допълни Груев-младши.

Снимка: Lap.bg