на живо

Ивайло Ивков: Продължавам да имам сериозни различия със Сираков (ВИДЕО)

Интерпретирам думите му като червен картон, каза още изпълнителният директор след срещата с НКП

Ивайло Ивков отново подчерта, че продължава да има сериозни различия с мажоритарния собственик на Левски в лицето на Наско Сираков. Изпълнителният директор на „сините“ интерпретира думите на легендата като “червен картон“.

По-рано през седмицата Сираков отбеляза, че който има разногласия с него, си тръгва от клуба. Ивков говори пред медиите след края на срещата на столичани с НКП. На нея присъстваше и старши треньорът Станимир Стоилов. 

Снимка: Lap.bg

Вече не знам кое важно и кое е по-маловажно. Отговорихме на феновете каквото ни попитаха, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия между нас и феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор.

Снимка: Lap.bg

ова, че Сираков не е бил на срещата не означава, че Левски е започнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като „червен картон“ думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени“, сподели Ивков.

Снимка: Lap.bg

От своя страна Станимир Стоилов бе лаконичен:„Срещата мина перфектно.