на живо

Ивайло Петев: Виновни сме само ние, ще е трудно и с Левски

Нямаме друго решение, освен да спечелим оставащите два мача

Виновниците за загубените две точки сме само и единствено ние, призна треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след равенството 2:2 срещу ЦСКА 1948 в Бистрица. Заради грешната си стъпка шампионите останаха на точка зад ЦСКА два кръга преди края на сезона.

До края на битката Лудогорец приема Левски и гостува на Черно море, докато ЦСКА посреща ЦСКА 1948 и приключва с дерби срещу Левски.

"Допуснахме изключително груби грешки. Очаквахме такъв мач, вкарахме два гола, но не съумяхме да съхраним предимството и сме разочаровани.

Оправдания с терена не може да има - еднакъв е и за двата отбора. Можем само да минимизираме грешките в последните два мача. Лошото е, че във всеки мач допускаме елементарни грешки.

Мачът е в миналото, остава да си направим анализ и да изглеждаме различно в оставащите мачове. Накрая дори можехме да загубим. Най-важното е да съумеем да победим в оставащите двубои, нямаме друго решение. Очаквам труден мач с Левски, те са в добро игрово състояние. Надявам се да сме по-убедителни във фаза защита, защото днес това ни коства много", коментира Петев.