на живо

Иван Турицов: Илич не обича да губи дори в двустранна игра

И заради феновете сме длъжни да оставим сърцата си срещу ЦСКА 1948, надъхан е капитанът на "червените"

Капитанът на ЦСКА Иван Турицов заяви в интервю за клубния сайт, че той и неговите съотборници трябва да оставят сърцата си на терена в предстоящия утре мач срещу ЦСКА 1948.
 
Снимка: Lap.bg
„Мачът в понеделник е с по-специфичен заряд. Всеки един от футболистите в съблекалнята знае срещу какъв съперник излиза. Говорим си какво трябва да направим и какво ни предстои. И заради феновете сме длъжни да се раздадем на максимум и да оставим сърцата си. Надявам се да получим същата подкрепа и да покажем, че фенове и отбор сме едно цяло“, каза защитникът.
 
Той говори за отпадането от "Базел", както и за треньора Саша Илич. "Базел" се представи много добре във втория мач, играха доста агресивно и заслужаваха повече победата. Не се представихме по най-добрия начин през втория мач. Може да се каже, че имахме и лош ден. Това не трябва да ни се отразява психически. Ние сме в клуб, който играе на всички фронтове, за всяка една титла. Не мисля, че това отпадане ще ни се отрази относно представянето в българското първенство.
Саша Илич е голям професионалист. От момента, в който дойде станахме по-сплотени. Държанието му към всеки един е невероятно. Опитва се да предаде нещо, което преди нямахме толкова много - манталитетът на един шампион. По време на тренировка, когато се включва с нас в някои забавни уж игри, той винаги дава максимума от себе си и не обича да губи. Точно това ни помага. Той показва със своето желание, че всеки един мач е важен за нас и във всеки мач трябва да излизаме за победа“, откровен е Турицов.