на живо

Янчев: Фокусът се хвърля към ексцесии (ВИДЕО)

Благодаря на БФС, че не премести мача , заяви наставникът на ЦСКА 1948

Янчев: Фокусът се хвърля към ексцесии (ВИДЕО)

Тодор Янчев благодари на БФС за решението мачът между ЦСКА 1948 и ЦСКА от Първа лига да се остане на стадион Витоша в Бистрица, а не да бъде преместен на Националния стадион "Васил Левски". Наставникът на тима от Бистрица даде пресконференция, на която сподели, че срещата с „армейците“ не трябва да се смята за по-различна.

Според него фокусът се измества към ексцесии. Ето какво каза бившият играч на „червените“:

Снимка: Lap.bg

„Първо да благодарим на БФС за това решение, защото ни дава право така да си домакинстваме, както сме го правили и есента с редица други отбори, които гостуваха там и мачовете си преминаха напълно нормално. Не виждам причина да го делим мача на нещо по-специално.

„Така малко, наистина се хвърля фокусът към ексцесии, които дали ще се случат… Аз лично вярвам в добротата и разума на всички хора, които обичат своя отбор. Така че лично аз не виждам причина да не играем там, както сме го правили цяла есен.

Снимка: Lap.bg

Да, познавам ги. Познавам и качествата на тези играчи. Познавам също така и на нашите играчи класата и качествата, така че това ми носи наистина до някъде повече информация, с която да разполагам, защото съм бил и на двете места. Същевременно ми дава възможност да подготвя моите играчи именно в някои детайли, които ги правят по-добре съперника. Така че това е един плюс за мен като цяло", сподели Янчев.

Повече от пресконференцията на Тодор Янчев можете да видите във видеото.