на живо

Кокала: Това не е Левски на феновете, от делтапланер се вижда

Посочи кой е единственият светъл лъч при „сините“

 

Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев коментира проблемите на "Герена". Според Кокала - последният извеждал "сините" до шампионската титла, в момента игрово "сините" са далеч от това, което феновете на столичния гранд искат.

В типичния си стил, той заяви, че това се вижда и от делтапланер. Сър Джеймс, както наричат още Велев, посочи и кой е единственият светъл лъч в Левски.

"Гледах 3 контроли на Левски. Не ме е срам от това което видях. Все пак това е подготвителен период. Рано е да се правят оценки. То и от делтапланер се вижда, че Левски не е този, който феновете искат.", коментира Велев пред BgDerby.com.

"Левски трябва да побеждава във всеки мач. Сега никой не иска. Да винаги има и спадове, но в състава няма креативност. Кажете ми кой футболист може да създаде атака за Левски. Уелтън вече всички му знаят играта. Предсказуем е. Мисля, че занапред все по-рядко ще започва между 11-те."

"Единственият светъл лъч е Асен Митков. Халфовата линия ще е основният проблем на Левски през пролетта.", продължи Велев.

"Охене вчера го видях като излизаше от терена, за да го заменят. Хубавото при него е, че сега ще играе в Левски и съдиите ще го пазят от картони. За Фадига и Дарлан ще оставя феновете да коментират. Мисля, че всеки,  който разбира от футбол, е наясно с качествата на тези футболисти. Петрис и Краев? С тях сме шести в класирането. Сега чух новата ни цел - бараж за Лига на конференциите. Нека пак всеки да си направи изводите накъде отива институцията Левски."

"Ще се върна на подготовката. Когато аз съм бил в отбора - виждах едно. Когато Левски побеждава в контролите, е съвсем различно после в шампионата. Веруюто на Левски е само победа. Когато даден играч не придобива самочувствие в проверките, после наполовина е изхабен."