на живо

Костов скочи на съдиите, упрекна и Краев (ВИДЕО)

След петия пореден мач без победа за Левски в шампионата

Костов скочи на съдиите, упрекна и Краев (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Николай Костов скочи на съдиите заради късната дузпа, с която Локомотив София стигна до 2:2 в мача от 18-ия кръг на Първа лига.

Наставникът на "сините" отправи критики и към един от основните си играчи - Андриан Краев, който не отпразнува подобаващо гола, с който покачи на 2:0.

Снимка: Lap.bg

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен. Не искам да подценявам Локомотив София, трудно преодолим отбор е. Много спорен момент в края на мача. Стана доста тенденциозно против Левски това съдийство. За мен това е много спорна дузпа, която би трябвало да бъде разгледана и от VAR.", заяви Костов.

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да наложим нашия стил. Доста лоши взаимодействия, но поведохме с 2:0, като загубихме точки от спечелен мач. Няма извинение за това, трябваше да бъдем по-добри и по-умни в последните минути. Отново по подобен начин губим точки от спечелен двубой."

Снимка: Lap.bg

"Трудно играем без основни играчи. Очаквах повече от тези, които имат по-малко минути. Пролича си отсъствието на основни футболисти, а и нямаме добър баланс. Нямахме добра организация при контрапресата. Загубихме ценни точки от този мач."

"Трябва да излезем от тази криза, защото съм убеден, че имаме добри футболисти и добър отбор. Липсваха ключови играчи, губихме бързо топката в атакуващ план. Това не е нашият стил."

"Видяхте, че Краев отбеляза много хубав гол, а нямаше емоция, сякаш е на тренировка голът. Малко съм разстроен. Как няма да се зарадваш пред публиката.", коментира треньорът на столичния гранд.

Снимка: Lap.bg