на живо

Кръстаич: Върша си моята работа

Селекционерът отново не подаде оставка

 

Селекционерът Младен Кръстаич остава на поста си. Сърбинът не подаде оставка и след загубата с 0:2 от Албания в приятелски мач, игран в Тирана. Пред медиите той заяви, че продължава да си върши работата.

"Мисля, че това беше един добър контролен мач. Успяхме добре да се противопоставим на сериозен противник, който е първи в своята група.", започна той.

"Нашата игра в дефанзивен план не им позволи да създадат голови положения. Получихме голове заради нашата транзиция в офанзивен план. Допуснахме много евтин гол."

"Трябваше да покажем повече спокойствие в средата на терена, когато владеехме топката. Бързахме и показахме нервност. Това е процес и изисква време, а и изисква футболисти, които играят. През второто полувреме също се опитахме да играем футбол и да се противопоставим на много добрия отбор на Албания."

"Отново получихме сходен гол, както през първото полувреме след наша грешка. Пак ще кажа, че е нужно много работа. Последните дни ви казах, че аз си върша моята работа, всичко останало не искам да коментирам.", каза още сръбският треньор.