на живо

Кристиян Добрев: Селска постъпка от селски футболист! (ВИДЕО)

Спортният директор на Септември изригна след скандала с ЦСКА

Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев, определи ситуацията при победния гол за ЦСКА като "селска постъпка на селски футболист", визирайки капитана на съперника Юрген Матай. "Армейците" спечелиха с 1:0, но попадението на Дюкенс Назон в 42' предизвика дискусии, тъй като излиза от рамките на феърплея.

"Най-лесно е срещу един млад да отбор да си покажеш... не знам какво да си покажеш... Това, което се случи - селска постъпка от селски футболист! Сложил ми лентата, лентоносен. Иска да се пъчи, че може да има нещо мъжко. От Западна Европа, от едни страни, в които е модерно да има трети пол. Това на ръката му, ако е капитанска лента, постъпката му е... трябва да използваме нецензурни думи.", започна афектираният Добрев.

Снимка: Lap.bg

"Много добре показа на млади футболисти, млади момчета по какъв начин трябва да се случват нещата... Най-интересното е, че преди две седмици ми попадна един клип в Шотландия на мач на Рейнджърс. Сега ще се оправдаваме, този не видял, той не знаел. Пуснете си го и вижте треньорът на Рейнджърс какво направи. Ако си човек с мъжки атрибути, има противодействие на тази ситуация. Абсолютна неправда във футбола! Той е за мъже, а не за женчовци, дошли от Ниската земя."

"Между мен и него е като между мен и Меси като футболист. Трябва да си малко и мъж. Яд ме е. Ако по този начин показваме на млади момчета. Дошъл от Западна Европа. Трябва да лъха на професионализъм, феърплей. Може в емоцията си да не си видял, че наш футболист е изкарал топката. След това има противодействие. Правите шпалир и мачът продължава. Всеки щеше да му ръкопляска. Когато си се облагодетелствал нечестно, може да си поправиш грешката. За пореден път нашият отбор е ощетен, но ще се борим!"

Снимка: Lap.bg

"Че целта оправдава средствата е така, но средствата трябва да бъдат спортни, футболни, джентълменски и мъжкарски. От това нямаше нищо. Всеки си носи отговорност за действията и постъпките. Какво може да направим? Футболът е за джентълмени и мъже. Грешката на футболиста е една, имаше противодействие какво трябва да се направи. Всеки гледа да се скрие. Малко е трудно да си мъж в тези модерни времена, западни, с трети пол и родител 1 и родител 2.", допълни директорът в Септември.