на живо

Куката охранявал Христо Стоичков с "Калашников" (ВИДЕО)

От 48 години съм фен на Ливърпул, споделя звездата от "Под прикритие"

Куката охранявал Христо Стоичков с "Калашников" (ВИДЕО)

Режисьорът и актьор Мариан Вълев, известен с ролята си на Росен Гацов - Куката в хитовия сериал "Под прикритие", разкри, че преди време е охранявал легендата на българския футбол Христо Стоичков с автомат "Калашников".

Вълев бе гост в подкаста Код Спорт, където пред водещите Владо Памуков и Краси Минев за първи път разказа за интересната случка.

"Познаваме се с бате Ицо. Животът ме отведе в „Чавдар“. Стоичков тогава беше тотално низвергнат, но от тогава се сприятелихме. Имаше моменти, когато го охранявах с камуфлажни дрехи и калашник на Панчарево. Тогава съм нямал идея, че те са подписвали някаква много тежка сделка за 4 милиона… Често си припомняме тази история с него – момчето от Варна с калашника", разказа актьорът.

Снимка: instagram.com/hristo8oficial/

Вълев говори и за работата си с гимнастичката Цвети Стоянова, която е една от главните героини в продуцирания от него хитов филм "Чалга".

"Цвети е фантастична актриса. Тя просто е мечтата на всеки режисьор, тъй като е изключително лесна за кино манипулиране. Тя има вродени вяра, наивност и органика. Играла е пред стотици хиляди хора и винаги е била любимката на публиката. Това означава, че тя абсолютно няма никакъв проблем да работи по 14 часа на ден. Тя е изключително спокойна и мотивирана и страшно концентрирана.“

Снимка: btvnovinite.bg

Мариан Вълев призна, че освен киното, негово хоби е и спортът, а любимият му отбор е Ливърпул.

"Поддържам един отбор от 48 години. Един от първите ми спомени е как стоя пред една маса и гледам Кевин Кийгън. Тогава се влюбих в Ливърпул, защото тогава това беше силният отбор и като всяко дете подкрепях най-добрия тим", спомни си Вълев.