на живо

Левски отказа оферта от 700 000 евро за Андриан Краев

"Сините" нямат намерение да се разделят с полузащитника

„Левски“ няма никакво намерение да се разделя с една от ключовите си фигури в лицето на Андриан Краев. Полузащитникът беше сред трансферните цели на МОЛ „Види“, но се отказа от неговото привличане.

Унгарците са били готови да заплатят около 700 000 евро за услугите на българския национал, като офертата е включвала и бонуси за неговите правата, но ръководството на „сините“ отхвърлило предложението, съобщават от месната преса. В последните седмици името на 23-годишния футболист често се свързваше при трансфер в редиците на унгарците.

191-сантиметровият играч защитава цветовете на столичани от есента на 2020 година и за този период се превърна във важна част от състава, воден от Станимир Стоилов. През есенния полусезон Краев взе участие в 22 мача във всички турнири и записа 3 гола на сметката си.

По този начин от „Герена“ продължават да отхвърлят оферти за своите играчи, освен ако условията не са прекалено изгодни за клуба. Интерес от различни чуждестранни отбори има към полузащитника Илиян Стефанов, бранителя Хосе Кордоба, нападателя Уелтън, защитника Ноа Сонко Сундберг и вратаря Пламен Андреев.