на живо

Левски продаде Рикардиньо на Виктория Пилзен (ВИДЕО)

Това е довиждане, а не сбогом, обяви бразилският нападател

Левски продаде Рикардиньо на Виктория Пилзен (ВИДЕО)

Левски обяви продажбата на Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен. Бразилският нападател дебютира синята фланелка на 11 февруари 2023 г. срещу Черно море. Оттогава записа 56 мача и отбеляза 20 гола във всички турнири.

"Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на Левски благодарят на Рикардиньо за високия професионализъм, всеотдайността му и прекрасните мигове със синия екип и му пожелаха много здраве, лични и професионални успехи", се посочва в официалното съобщение.

Самият футболист се сбогува емоционално с феновете. "Здравейте, левскари" Аз съм Рикардиньо и искам да ви кажа, че си тръгвам, но сърцето ми остава завинаги синьо.

Много съм щастлив, че играх тук! За мен беше огромно щастие да нося тази фланелка с номер 9, който е толкова важен за мен и тима, че бях част от клуба. Искам да благодаря на целия отбор, на всички служители, на всички играчи, които бяха тук с мен, на всички фенове.

За мен беше огромно удоволствие, винаги съм бил много добре приет тук и сега е време да поема в търсене на нови предизвикателства. Заедно сме. Само Левски! Довиждане, не сбогом".