на живо

Левски учреди дружество, започва ремонт на "Герена"

Ще се работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура

Левски учреди дружество, започва ремонт на "Герена"

Левски учреди дружество "Стадион Георги Аспарухов", съобщиха от клуба. Целта му е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура, включително и за изграждане на цялостна реконструкция на "Герена".

Ето какво написаха от клуба:

"Скъпи левскари,

С решение на УС на ПФК „Левски“ АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено дружество „Стадион Георги Аспарухов“ ЕАД, 100% собственост на ПФК "Левски" АД.

Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на "Левски", а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на "сините" привърженици.

Наш приоритет, в тази посока, е на първо място, да извършим всички възможни законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион "Георги Аспарухов" в дългосрочен план.

По настоящем, екипът ни работи активно по създаването на необходимите предпоставки за реализиране на посочените цели, за чието постигане разчитаме на вашата подкрепа и доверие.

С уважение: ПФК Левски."