на живо

Левски във втори пореден мач не може да вкара

Станислав Генчев: Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен

Lap.bg

Левски и Арда завършиха 0:0 в контрола, играна на "Герена". Това е второ нулево равенство за "сините" в рамките на няколко дни, след като тимът завърши при същия резултат и с Черно море в Правец.

Новият треньор на "сините" Станислав Генчев започна с титулярен състав, в който имаше много юноши на клуба - Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Асен Митков, Антоан Стоянов и Марин Петков. Играта им обаче така и не стигна за победа.

"Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен и от които не съм доволен. Втори пореден мач не можем да вкараме гол, което е притеснително. Дори и в един мач да не вкараме е притеснително, а това са два поредни. Явно трябва да подобрим нещата. Левски трябва да играе атакуващ футбол и да вкарва", категоричен бе Генчев след срещата.

Снимка: Lap.bg

"Игровият ритъм през второто полувреме беше висок. Трябва да се подобряваме с всеки изминал мач. Има неща, в които напредваме, но това става бавно, на мен ми се иска да е много по-бързо. В тактическо отношение не сме направили крачка напред", добави треньорът.

Снимка: Lap.bg

"Левски няма титуляри и резерви, всички трябва да се доказват във всеки момент", отговори Станислав Генчев на въпрос дали в последната контрола срещу Макаби Нетаня феновете на отбора ще могат да видят титулярния състав за началото на първенството.

Снимка: Lap.bg

Снимка: Lap.bg