на живо

Локомотив София остава без треньор (СНИМКИ)

Това петно няма как да го изтрия, каза Стойчо Стоев

Lap.bg

Локомотив София загуби от Етър с 1:3 в мач от Първа лига навръх своя 94-и рожден ден, а след 8-ия кръг "железничарите" са 12-и в класирането. Тимът от "Надежда" може да остане и без треньор.

"Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия... Отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите.

Снимка: Lap.bg

Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия", крайно разочарован след мача беше наставникът на Локомотив Стойчо Стоев.

"Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", сподели още той.

Снимка: Lap.bg

Феновете на Локомотив София поискаха обяснение от футболистите след загубата от Етър. Веднага след последния съдийски сигнал привържениците привикаха част от играчите пред сектор "А", за да говорят с тях за ситуацията в клуба.

Най-разстроен от разговорите бе капитана на Локомотив Красимир Милошев, който се прибра в съблекалнята с насълзени очи.

Снимка: Lap.bg
В крайна сметка до по-сериозно напрежение между двете страни не се стигна.

В следващия кръг (на 15 септември), "червено-черните" гостуват на Славия.